Partum TV logo

Бесплатна активација за заштита

Информации за уредот

ДАТУМОТ НА КУПУВАЊЕ

ПРОИЗВОДИТЕЛОТ НА УРЕДОТ

ТИП НА УРЕД

ТИП НА УРЕД

МОДЕЛ НА УРЕДОТ

МОДЕЛ НА УРЕДОТ

IMEI БРОЈ

ЦЕНА НА УРЕДОТ

БРОЈ НА ФАКТУРА

МЕСТО НА КУПУВАЊЕ

МЕСТО НА КУПУВАЊЕ

ПРЕТХОДЕН МОДЕЛ

ВОЗРАСНА ГРУПА

КАДЕ ДОЗНАВТЕ ЗА ОВАА ПОНУДА?

Лични податоци

ИМЕ И ПРЕЗИМЕE

Е-ПОШТА

ГРАД

ПОШТЕНСКИ БРОЈ

УЛИЦА И БРОЈ

МОБИЛЕН

Активирањето на уредот треба да заврши во рок од 14 дена од денот на купувањето.
Со активирање на еден од уредите: SAMSUNG Galaxy Z Flip4 или Galaxy Z Fold4 купени кај овластен продавач на Samsung, ќе имате право на една година осигурување во случај на оштетување на внатрешниот екран на мобилниот уред, со плаќање на фиксен надомест од, за Z Flip4 во износ од 109,00 €, и за Z Fold4 во износ од 130,00 €.

Повеќе во Правила и услови.