Partum TV logo

Aktivizimi falas i mbrojtjes

Informarcion per paisjen

DATA E BLERJES

Prodhuesi I paisjes

LLOJI I PAJISJES

LLOJI I PAJISJES

MODELI I PAISJES

MODELI I PAISJES

NUMRI IMEI

CMIMI

NUMRI I FATURËS

VENDI I BLERJES

VENDI I BLERJES

MODELI I MEPARSHEM

GRUPMOSHA

KU U NJOHET ME KETE OFERTE?

Te dhena personale

EMER MBIEMER

E-MAIL

QYTETI

KODI POSTAR

ADRESA

CELULAR

Aktivizimi i pajisjes duhet të kryhet 14 ditë nga data e blerjes.
Duke u aktivizuar pas blerjes së SAMSUNG Galaxy Z Flip4 dhe Galaxy Z Fold4 në një pikë shitjeje të autorizuar Samsung, ju merrni një të drejtë shtesë për një vit mbrojtje në rast dëmtimi të ekranit të brendshëm të pajisjes celulare duke paguar një tarifë fikse Z Flip4 në vlerë prej 109.00 € dhe Z Fold4 në vlerë prej 130.00 €.
Më shumë në Kushtet e Përgjithshme të Mbrojtjes së Ekranit.